top of page
kulturstafetten_logo_whiteblue_edited_ed
Om Kulturstafetten.png
  • Instagram
  • Facebook

Episoder

Sæson 1

Lyt til S1:E1:
Skuespiller, Lorens Lassen

Lorens Instagram design.png

 Lyt til Episode 2:
Musiker & sanger, Carsten Lykke

Carsten Lykke Instagram design.png

 Lyt til Episode 3:
Designer, Peter Wichmann

Peter Wichmann Instagram Design.png

I første episode af Kulturstafetten har vi besøg af Lorens Lassen. Lorens er uddannet skuespiller. Han har medvirket i forestillinger, har selv skrevet forestillinger og underviser i dag også i drama. Det er blevet til en spændende samtale, om at være et blad i vinden, mystiske masker og kvantefysik.

I episode 2 af Kulturstafetten, har vi besøg af musiker og sanger Carsten Lykke. Carsten er blandt andet kendt fra poptrioen Ibens, men derudover har han gang i en række andre spændende projektet, nogle af hvilke han fortæller om offentligt, for første gang i denne episode. God fornøjelse.

I denne udgave af Kulturstafetten, har vi besøg af designer Peter Wichmann. Peter er en farverig person med et farverigt sprog og arbejder med kunst, streetart, events og som designer. Helt eksklusivt i Kulturstafetten afslører Peter noget han har holdt hemmeligt fra medierne i flere år. God fornøjelse med afsnittet.  

Lyt til Episode 4:
Danser, Cirkeline Dahl

Cirkeline Instagram design.png

Lyt til Episode 5:
Musiker og filmskaber Jonas Kyed

Jonas Kyed Instagram design.png

I denne episode skal vi snakke om dansen og om hvilke temaer der rør sig her. Derfor har vi besøg af Cirkeline Dahl. Cirkeline er danser, koreograf og kreativ iværksætter. I samtalen kommer vi ind på hvorfor dansen er en vigtig del af kulturen, om det at starte sit eget dansekompagni og vi får et indblik i hvordan en danser arbejder. God fornøjelse.

I denne femte udgave af Kulturstafetten, har vi besøg af rapper, filmskaber og skuespiller Jonas Kyed. Vi taler blandt andet med Jonas om hvordan det er at være upcoming i det kreative skabende miljø. Derudover har Jonas gang i en masse spændende projekter som han gør os klogere på i denne episode. God Fornøjelse. 

Sæson 2

Lyt til S2:E1:
Kunstner og designer Peter Dam

Peter Dam Episode Cover Design (3000 x 3000 px) Insta.png

Velkommen til anden sæson af kulturstafetten. Til at skyde den nye sæson igang har vi allieret os med Peter Dam, som er iværksætter, kunstner og designer. Peter er uddannet ved design skolen i Kolding, og har iøvrigt en masse på hjerte. God fornøjelse. 

Lyt til S2:E2:
Eventkoordinator Caroline Hahn

Kulturstafetten Episode 7 Cover Design (3000 x 3000 px).png

I denne episode har vi besøg af Caroline Hahn som er eventkoordinator og til daglig arbejder i Nyborg. Hun fortæller blandt om hvordan man som eventkoordinator er med til at facilitere kulturelle begevinheder, men også hvordan hun selv spiller en rolle i skabelsen af kulturen. God Fornøjelse. 

Lyt til S2:E3:
Operasanger Jesper Buhl

Kulturstafetten Episode 8 Cover  (3000 x 3000 px).png

I denne episode gæster Jesper Buhl Kulturstafetten. Jesper har været chef for Den Fynske Opera, og har sunget på en lang række scener landet over. Han er Baryton, uddannet ved Det Fynske Musikkonservatorium. I dag optræder han med alt, lige fra opera, musical og pop. Det er blevet til en rørende episode, hvor Jesper bla. åbner op for hvordan det er at se sin kone langsomt forsvinde til den grusomme sygdom Alzheimers. God fornøjelse.

Lyt til S2:E4:
Singer & songwriter Ellen Prip

Kulturstafetten Episode 9 Cover Design (2000 x 2000 px).png

I denne episode af Kulturstafetten har vi besøg af Ellen Prip. Ellen er sanger og sangskriver og har netop udgivet en ny EP. Derudover er hun en kreativ person med mange bolde i luften. Rigtig god fornøjelse. 

Episoder

Folkene bag Kulturstafetten

Christian Bogetoft
Redaktør

Kulturstafetten Christian.png

Simon Skytte
Vært & redaktør

Kulturstafetten Simon.png

David Laumann Hansen
Redaktør & producer

Kulturstafetten David.png

Merch

Folkene bag
Merch
bottom of page