Hvad vi vil og hvad vi laver

Greenduck Film er et Odenseansk produktionsselskab, som producerer film & podcasts.  Vi tror på det unikke, på nye kræfter, nye historier, og på, at disse bedst laves med hjælp stor passion og hårdt arbejde, som Greenduck Film er skabt ud fra. Vores ambitioner er store og midlerne indtil videre små, men det stopper os ikke.

Vores mål er, at vi skal udfordre og udforske filmmediet & podcastmediet, og blive toneangivende. Og vi altid klar til, at skubbe til rammerne for hvad film og podcasts er, kan være og kan koste. I denne sammenhæng er samarbejde og netværk utrolig vigtige for os.    

Den gode historie er vores anker, men vi ønsker ikke blot at producere indhold der underholder. Der skal være noget på spil, historierne skal ville meget mere, der skal være noget ægte på hjerte og stof til hjernen. Det vil vi gøre uanset rammerne og formatet, for i dag ved vi at intet er umuligt.

Greenduck Film er en enkeltmandsvirksomhed, som ledes af grundlægger David Laumann Hansen, sammen med en konstant tilknytning af samarbejdspartnere, freelancere, producere og kunstnere.

Greenduck Film er en netværksbaseret organisation, for med samarbejde kommer man længst.  Vores netværk består af en række kreative produktionsvirksomheder og talentfulde freelancere indenfor områderne: Manuskriptforfattere, producere, dramaturgikere, instruktører, komponister, journalister, skuespillere. Og tekniske funktioner, som fotografer, scenografer, lys, sound designere og klippere. Ved større produktioner, finder vi en stor glæde i at trække på vores mange dygtige nationale og internationale samarbejdspartnere.

Christian scaled.png

Christian Bogetoft

 

Producer & pODCASTrEDAKTØR

Christian er nyeste medlem i Greenduck Film. Han er tegneserieforfatter, filmskaber, radio- & podcastmand, og har arbejdet en masse med salg og marketing.

Mød Greenduck Film teamet

David scaled.png

David Laumann Hansen

 

Adm. direktør & FILMSKABER

David er instruktør, manuskriptforfatter og klipper. David har instrueret, skrevet og klippet utallige kortfilm, musikvideoer, reklamefilm igennem de sidste 13 år.

Daniel scaled.png

Daniel Laumann Fordsmand

Producer & Manuskriptforfatter 

Daniel er producer, manuskriptforfatter og klipper. Han har været med til at producere et hav af kortfilm og musikvideoer igennem de seneste 12 år. Han er direktør for os i København.

Nathali billede sorthvid.jpg

nATHALI pILEGAARD

 

pRODUCER & mANUSKRIPTFORFATTER

  Nathali er uddannet manuskriptforfatter fra Syddansk Universitet i Odense. Hun har siden da arbejdet ihærdigt som kortfilmsproducer, og oveni dette har hun hjulpet til på større projekter, bl.a. spillefilmen ”Jagtsæson” hos Nordisk Film.

Nathali har for os været en vigtig samarbejdspartner igennem det seneste år. Hun er bl.a. producer på to af vores kommende større kortfilmsprojekter Mr. Tambourine Man og Tekkeitsertok.

Mathias scaled.png

mATHIAS kOFOED mORTENSEN

 

kOMPONIST & mUSIKER

Mathias er klassisk uddannet guitarist fra Syddansk Musikkonservatorium. Mathias har arbejdet med musik i alle mulige afskygninger igennem de seneste 12 år.

Mathias har været en vigtig og stor del af Greenduck i flere år nu. Han har bl.a. komponeret musikken til vores kortfilm Mand, og senest Rekviem, som han har vundet en pris for.

Pernille Kjærsgaard

Manuskriptforfatter & Journalist 

Pernille er uddannet journalist & manuskriptforfatter fra Syddansk Universitet i Odense. Siden da har Pernille skrevet en række kortfilm, vundet andenpræmien i Pitch Me Baby under OFF17 , og senest blevet optaget på den fynske filmskole 18 Frames,

Pernille har været en uvurderlig samarbejdspartner igennem flere år nu. Som manuskriptforfatter på kortfilmen Mr. Tambourine Man, og flere andre funktioner, f.eks. som manuskonsulent, klipper & instruktørsassistent på andre projekter.

Asger Agerskov Buur

Komponist & Musiker 

Asger er uddannet klassisk cellist, og har komponeret en række klassiske værker indenfor de seneste år. Asger har arbejdet med musik i mange forskellige sammehænge. 

Asger har været en god og vigtig samarbejdspartner på flere filmprojekter. Han har bl.a. komponeret musikken til vores koncertfilm "She", og indspillet Cello til kortfilmen Rekviem. Desuden skal han komponere musikken til vores kommende kortfilm Tekkeitsertok.

Vores faste samarbejdspartnere

Kontakt os

Egeparken 154, 8. 5240 Odense NØ info@greenduckfilm.dk  |  Tlf: +45 42 55 00 54

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Sort Vimeo Icon
  • Sort YouTube Icon